Kuusjoen Kotistama oy ja Kotipolku oy

Kuusjoen Kotisatama Oy & Kotipolku Oy

palvelutPALVELUT

 

ASUMINEN

Asuminen meillä on turvallista ja kodinomaista. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita, joiden perusvarusteisiin kuuluvat sänky, yöpöytä ja kaapisto. Jokaisella asukkaalla on myös mahdollisuus sisustaa huoneensa omin tutuin kalustein ja esinein. Asukashuoneiden läheisyydessä sijaitsevat viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukavaa viettää aikaa yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Kesäisin päiväkahvit maistuvat pihalla huvimajan suojassa.


Kaikki tilamme sijaitsevat yhdessä tasossa, joten liikkuminen on helppoa ja turvallista myös liikuntarajoitteisille.

 

Asukkaiden omaiset ovat aina tervetulleita vierailulle. Erillisiä vierailuaikoja ei kodissamme ole.


Arvostamme yhteistyötä omaisten kanssa ja näemme sen tärkeänä ikäihmisen hyvinvoinnin kannalta. Kesäisin kokoonnumme kaikki yhdessä viettämään omaistenpäivää pihajuhlan merkeissä.

 

 

HOIVA JA HUOLENPITO

Haluamme tarjota kaikille kodin asukkaille kokemuksen turvallisesta ja yksilöllisestä asumisesta.


Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja auttaa aina tarvittaessa. Jokaiselle asukkaalle laaditaan kuntoutus- ja palvelusuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa sekä nimetään omahoitaja. Näin pyrimme huomioimaan asukkaan omat toiveet sekä yksilölliset tarpeet. Sairaanhoitaja on talossa arkipäivisin ja yksityislääkäri tapaa asukkaita tarpeen mukaan. Asukkaat käyttävät myös Salon kaupungin terveyspalveluita.

 

Henkilökunta huolehtii huoneiden ylläpitosiivouksesta ja pyykkihuollosta, jotka sisältyvät vuorokausihintaan. Laitoshuoltaja vastaa viikkosiivouksesta. Oma keittäjä valmistaa maistuvat ateriat huomioiden yksilölliset tarpeet ravitsemuksessa. Ateriapakettiin kuuluvat aamupala, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Asukkaiden merkkipäivinä tarjotaan kakkukahvit ja juhlapyhät huomioidaan ruokalistojen suunnittelussa.

 


TOIMINNALLINEN ARKI

Arki meillä on elämänmakuista. Keskitymme jäljellä olevan toimintakyvyn ylläpitämiseen, ja jokainen asukas osallistuu omien voimiensa mukaan kodin toimintaan. Toiselle se voi merkitä siirtymistä omin avuin ruokapöydän ääreen ja toiselle lähtemistä ostoksille omahoitajan kanssa. Kukin voimiensa mukaan.


Toiminnallinen arki koostuu mahdollisuudesta osallistua kodin askareisiin sekä ohjattuun toimintaan. Henkilökunta suunnittelee jokaiselle viikolle yhteistä toimintaa, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Asukkailla on myös mahdollisuus saada saattaja mukaan asiointikäynneille kodin ulkopuolella. Lisäksi arkeamme viihdyttävät lukuisat talon ulkopuoliset vierailijat.