Kuusjoen Kotistama oy ja Kotipolku oy

Kuusjoen Kotisatama Oy & Kotipolku Oy

palvelutPALVELUT

 

ASUMINEN

Asuminen meillä on turvallista ja kodinomaista. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita, joiden perusvarusteisiin kuuluvat sänky, yöpöytä ja kaapisto. Jokaisella asukkaalla on myös mahdollisuus sisustaa huoneensa omin tutuin kalustein ja esinein. Asukashuoneiden läheisyydessä sijaitsevat viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukavaa viettää aikaa yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Kesäisin päiväkahvit maistuvat pihalla huvimajan suojassa.


Kaikki tilamme sijaitsevat yhdessä tasossa, joten liikkuminen on helppoa ja turvallista myös liikuntarajoitteisille.

 

Asukkaiden omaiset ovat aina tervetulleita vierailulle. Erillisiä vierailuaikoja ei kodissamme ole.


Arvostamme yhteistyötä omaisten kanssa ja näemme sen tärkeänä ikäihmisen hyvinvoinnin kannalta. Kesäisin kokoonnumme kaikki yhdessä viettämään omaistenpäivää pihajuhlan merkeissä.

 

 

HOIVA JA HUOLENPITO

Palvelumme lähtökohtana on tarjota kaikille kodin asukkaille kokemus turvallisesta ja omannäköisestä elämästä. Muutto palvelutaloon on iso muutos niin asukkaalle, kuin myös läheisille. Jokaiselle asukkaalle laaditaan muuton jälkeen kuntoutus- ja palvelusuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa sekä nimetään omahoitaja. Omahoitaja vastaa asukkaan asioista ja tekee tiiviisti yhteistyötä omaisten kanssa.


Ammattitaitoinen ja koulutettu hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden, varmistaen avun saamisen kellon ympäri. Sairaanhoitaja on talossa pääsääntöisesti arkipäivisin, huolehtien yhdessä lähihoitajien kanssa asukkaan terveydentilan seurannasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Asukkaalla on mahdollisuus käyttää Kuusjoen terveysaseman lääkäripalveluita tai halutessaan hän voi ostaa lääkäripalvelut valitsemaltaan yksityiseltä palveluntuottajalta. Lisäksi käytössämme on yksityinen geriatripalvelu, jonka lääkäriä konsultoimme aina tarvittaessa.

Talon oma henkilökunta huolehtii siivouksesta sekä pyykkihuollosta, jotka sisältyvät vuorokausihintaan. Ateriapalvelut hankitaan osin ostopalveluna Salon kaupungilta sekä osittain omassa keittiössä valmistamalla. Ateriapakettiin kuuluvat aamupala, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Asukkaiden merkkipäivinä tarjotaan kakkukahvit ja juhlapyhät huomioidaan ruokalistojen suunnittelussa.

 


TOIMINNALLINEN ARKI

Arki meillä on elämänmakuista. Keskitymme jäljellä olevan toimintakyvyn ylläpitämiseen, ja jokainen asukas osallistuu omien voimiensa mukaan kodin toimintaan. Toiselle se voi merkitä siirtymistä omin avuin ruokapöydän ääreen ja toiselle lähtemistä ostoksille omahoitajan kanssa. Kukin voimiensa mukaan.


Toiminnallinen arki koostuu mahdollisuudesta osallistua kodin askareisiin sekä ohjattuun toimintaan. Henkilökunta suunnittelee jokaiselle viikolle yhteistä toimintaa, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Asukkailla on myös mahdollisuus saada saattaja mukaan asiointikäynneille kodin ulkopuolella. Lisäksi arkeamme viihdyttävät lukuisat talon ulkopuoliset vierailijat.

 

 


Palvelemme asiakkaita myös venäjän ja viron kielellä.